Tien

Tien

Vr 26/05 - Maassluis

Museum Maassluis

10:00 - 17:00
Nu, tien jaar later, kijken we terug op mooie tentoonstellingen en talrijke activiteiten. Deze werden mogelijk gemaakt door de medewerkers in samenwerking met onze vrijwilligers! Met veel enthousiasme zetten de vrijwilligers zich in om de balie te bemannen, te ondersteunen bij het inventariseren en onderhouden van de museumobjecten, en ondersteunen zij bij het inrichten van tentoonstellingen en het begeleiden van schoolgroepen en activiteiten.
Zonder de museumvrijwilligers is er geen Museum Maassluis! Datzelfde geldt voor de jubileumtentoonstelling TIEN. De museum- vrijwilligers hebben van start tot finish heel veel werkzaamheden verricht om deze expositie mogelijk te maken.


Tien werkgroepen hebben tien onderwerpen uitgewerkt. De onderwerpen, elk met een eigen identiteit, vormen tentoonstelling TIEN. De expositie gaat niet alleen over tien jaar Stichting Museum Maassluis, maar vooral ook over de stad Maassluis, het werkterrein van het museum. En het getal tien komt u in deze zaal overal tegen.


TIEN is een bijzondere, feestelijke tentoonstelling geworden.
Wij hopen dat u aan het bezoeken ervan net zoveel plezier beleeft als wij aan het maken!

 

Terug