WOA Metal Battle voorronde

WOA Metal Battle voorronde

Vr 14/02 - Zwolle

Jacks Music Bar

20:00 - 23:00


Kans maken om met jouw band als de Nederlandse afvaardiging op Wacken Open Air 2020 te spelen?
Schrijf je dan in voor de voorronde van de Nederlandse Wacken Metal Battle via http://www.metalbattle.nl.
Met 48 bands in 12 voorrondes verspreid over het hele land, is de Metal Battle de grootste metalcontest van Nederland en de meest uitgebreide in Europa. Er zijn 3 halve finales, waarin telkens 4 bands strijden om de winst. Van elke halve finale gaan de eerste 2 door naar de finale De 6 winnaars van die halve finales komen uiteindelijk uit in de grote finale die in Estrado te Harderwijk wordt gehouden.

Zowel de winnaar van de jury- als publieksprijs winnen professionele coaching van Sander Gommans en optredens op Baroeg open air, Stonehenge, Tattoofest, Festival t Zeeltje, Hemelvaart Metalfest. Occultfest, The Hague metalfest, No sleep till Wieleman en Rocktoberfest. Daarnaast zangcoaching door Laura Guldemond en media aandacht van Wings of death, Mix 105FM, Rock on your radio, Pitkings, Bang your radio, Rock Of Ages, Pas op herrie, Reject entertainment een tegoedbon voor de opname van 1 nummer bij Cornerstone audio en een platencontract bij Limelight records.
Daarnaast gaat de eindoverwinnaar van Nederland door naar de internationale Wacken Metal Battle op Wacken Open Air 2020.
Get ready to rumble metalheads!!!

Terug