Zin: Arjan Ederveen en Jack Wouterse

Zin: Arjan Ederveen en Jack Wouterse

Za 21/09 - Veenendaal

Theater De Lampegiet

20:00 - 23:59De derde samenwerking van Arjan Ederveen en Jack Wouterse heet simpelweg ZIN. En na Tocht (2009) en Walden (2016) is dat een prachtige afsluiting van een tragikomische trilogie over afscheid, vriendschap en de tijd die verstrijkt.ZIN in het leven of de ZIN van het leven? Rasartiesten Arjan Ederveen en Jack Wouterse schotelen je opnieuw een bonte stoet aan personages voor. Je ziet twee TV koks op leeftijd. Deze sterren worstelen met de werkdruk van de dagelijkse middagshow en blijken niet meer de vrienden voor het leven te zijn die ze ooit waren.


De heren moeten veel ZIN maken om de ZIN in te zien van de ZIN van het zijn in weggooi TVland. Ze bespreken hun angst voor ziektes en voor naderende medische onderzoeken nu ze van een zekere leeftijd zijn.


Daarnaast loopt het verhaal van de keukenromanschrijfster. Zij is mateloos populair en haar nieuwste boek wordt verfilmd. Maar wie schreef het eigenlijk? Ze nam haar min mee. Maar wat is dat en welke rol speelt zij? De schrijfster heeft nog steeds ZIN in het leven, ook al nadert haar einde met rasse schreden. Gaat ze het einde van de voorstelling halen?

Terug