Robby Valentine Vinyl release Embrace the Unknown

Robby Valentine Vinyl release Embrace the Unknown

Vr 07/06 - Purmerend

Pop- en Cultuurpodium P3

21:15 - 01:00


Muzikaal fenomeen Robby Valentine, bekend van de jaren ‘90 hit ‘Over and Over Again’,
bracht 21 oktober jl. zijn nieuwe album ‘Embrace the Unknown’ uit. Dit volledig door Valentine zelf geschreven, ingespeeld, gezongen en opgenomen nieuwe album, is alweer zijn dertiende studioalbum met eigen werk in zijn indrukwekkende carrière.


Met ‘Embrace the Unknown’ heeft Valentine wederom een album neergezet waarin zijn veelzijdigheid als artiest naar voren komt: liefhebbers van Queen, The Beatles, George Michael en Muse zullen het album zeker waarderen.  Het nieuwe album is goed ontvangen en heeft hem zelfs een nieuw platencontract opgeleverd met het Japanse King Records.



Het maken van zijn nieuwste werk was, door zijn recente tot minder dan 2% gereduceerde zicht, een ware uitdaging voor het Multi-talent, maar het 10 songs tellende, in muziekstijl variërende Pop/Rock album is wederom een bewijs geworden van zijn muzikale veelzijdigheid en klasse.


 


De titelsong van het album gaat over dat verlies, en de bijhorende videoclip heeft veel losgemaakt en Valentine werd na het uitbrengen ervan veel uitgenodigd op radio en televisie.



Om dit succes te vieren, zal deze avond het album uitkomen op vinyl. Het belooft een twee uur lang spektakel te worden, net zoals de release van het album.


Er wordt uitgepakt met een live blazerssectie en deze avond zullen er beelden worden opgenomen voor de videoclip van de nieuw uit te brengen single: Don't Give up on A Miracle.



Deur open: 20:30 | Aanvang: 21:15 | Einde: 01:00
Tickets www.p3purmerend.nl


 


Prijzen (inclusief service fee)


Early bird ticket          € 16,70


Voorverkoop               € 19,20


Deurverkoop               € 24,20

Terug