Sunday at the park

Sunday at the park

Zo 12/05 - Leek

Podium Nienoord

15:00 - 19:00


Een uniek podium midden in het bos. Gebouwd in 1955 en gelegen aan de rand van het prachtige landgoed Nienoord in Leek,  een sfeervolle en intieme locatie. Hier organiseren we drie keer 'Sunday at the park' en een keer 'Grunn at the park'. Verspreid over het terrein zijn diverse foodtrucks met kleine, betaalbare hapjes zoals crêpes, tosti’s en smoothies, fris, wijn & bier. Daarmee doet Sunday in the Park het idee waarmee het georganiseerd is eer aan: één grote gezellige picknick voor iedereen. Ook is het mogelijk om je eigen eten en drinken mee te nemen, hierdoor houden we het laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk.


Zet je cowboyhoed maar op en trek je danslaarzen aan, want op 12 mei wordt het een middag vol onvervalste country vibes!


Het podium van ons evenement zal schitteren met de klanken van het authentieke platteland, gebracht door artiesten die de essentie van countrymuziek ademen.


Eerst hebben we "Famous In a Small Town” en alsof dat nog niet genoeg is, zal "Duo El Jackson" het podium betreden met hun unieke twist op traditionele countryklanken.


Dus, of je nu een doorgewinterde countryfan bent of gewoon op zoek naar een middag vol geweldige muziek en gezelligheid, op 12 mei is waar je moet zijn.


Mis het niet!

Terug