Sunday at the park

Sunday at the park

Zo 21/07 - Leek

Podium Nienoord

15:00 - 19:00


Een uniek podium midden in het bos. Gebouwd in 1955 en gelegen aan de rand van het prachtige landgoed Nienoord in Leek,  een sfeervolle en intieme locatie. Hier organiseren we drie keer 'Sunday at the park' en een keer 'Grunn at the park'. Verspreid over het terrein zijn diverse foodtrucks met kleine, betaalbare hapjes zoals crêpes, tosti’s en smoothies, fris, wijn & bier. Daarmee doet Sunday in the Park het idee waarmee het georganiseerd is eer aan: één grote gezellige picknick voor iedereen. Ook is het mogelijk om je eigen eten en drinken mee te nemen, hierdoor houden we het laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk.


Op 21 juli gaan we terug in de tijd voor een swingende zomermiddag in het park met niemand minder dan The Wieners en Hayfever!


Trek je dansschoenen aan, kam je vetkuif strak, en bereid je voor op een nostalgische reis naar de gouden jaren van Rock 'n' Roll en de swingende Sixties. Deze middag belooft een onvergetelijke trip down memory lane te worden, waar de klassiekers nieuw leven ingeblazen krijgen en de magie van muziek uit het verleden herleeft.


Dus of je nu een doorgewinterde liefhebber bent van Rock 'n' Roll en Sixties muziek of gewoon op zoek bent naar een middag vol plezier en nostalgie, op 21 juli moet je in het park zijn. Laat je meeslepen door de tijdloze hits, de onvergetelijke melodieën, en de pure passie voor muziek die zowel The Wieners als Hayfever ten toon zullen spreiden.


Zet 21 juli groot in je agenda, nodig vrienden en familie uit, en kom genieten van een middag vol Rock 'n' Roll en Sixties muziek die je hart sneller zal doen slaan.


We zien je daar!

Terug