Grunn at the park

Grunn at the park

Zo 08/09 - Leek

Podium Nienoord

15:00 - 19:00


Een uniek podium midden in het bos. Gebouwd in 1955 en gelegen aan de rand van het prachtige landgoed Nienoord in Leek,  een sfeervolle en intieme locatie. Hier organiseren we drie keer 'Sunday at the park' en een keer 'Grunn at the park'. Verspreid over het terrein zijn diverse foodtrucks met kleine, betaalbare hapjes zoals crêpes, tosti’s en smoothies, fris, wijn & bier. Daarmee doet Sunday in the Park het idee waarmee het georganiseerd is eer aan: één grote gezellige picknick voor iedereen. Ook is het mogelijk om je eigen eten en drinken mee te nemen, hierdoor houden we het laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk.


"Grunn at the Park" belooft een evenement te worden waar de Groningse ziel in al zijn facetten gevierd wordt, met optredens van niemand minder dan “Erwin de Vries met de Zunderlingen” en “Van De Straat”.


Dus of je nu een rasechte Groninger bent of gewoon nieuwsgierig naar deze unieke regionale vibe, deze middag biedt voor ieder wat wils. Naast fantastische muziek kun je genieten van lokale lekkernijen en de ongedwongen sfeer die het noorden zo kenmerkt.


Dus verzamel je vrienden, familie, en iedereen die houdt van een goed stuk muziek met karakter, en kom op 8 september naar "Grunn at the Park" en ervaar een middag vol passie, plezier en pure Groningse gezelligheid.


‚ÄčTot dan!

Terug