Club Prime

Club Prime

(5.0/3)

Rembrandtplein 22
1017 CV Amsterdam
Club / Discotheek


Club Prime: Vibrant and Exotic


Club Prime is zo’n heerlijke uitgaansgelegenheid aan het Rembrandtplein in Amsterdam. Het is één van de weinige clubs waar je echt zeven dagen in de week terecht kan. Geliefd bij de vele toeristen die Amsterdam aandoen, maar ook een geliefde club bij de echte Amsterdammer. Het is een plaats waar je de gehele nacht kan genieten van goede muziek, lekkere drankjes, overheerlijke shooters en met heel veel lol.

Ladies Night


Iedere woensdag is het Ladies Night en dat betekent dat de dames deze avond volledig de aandacht krijgen die zij verdienen. Speciale cocktails en andere drankjes, een uitgekiende muziekkeuze en altijd een leuke verrassing tijdens deze avond.

Student Night


We vergeten het weleens, maar Amsterdam is natuurlijk ook bekend door haar vele studenten. Iedere donderdagavond is het studentenavond in Club Prime. Diversen drankjes voor een speciale prijs en de dj’s draaien de meest waanzinnige dance-hits uit het heden en verleden.

Table Service


Wil je genieten van veel confort tijdens een avondje uit in Club Prime? Boek dan een VIP-tafel. Je kunt dan exclusief genieten van een persoonlijke bediening voor jou en je vrienden tijdens de gehele avond voor een hele redelijke prijs. Ga naar de website van Club Prime voor meer informatie.

Openingstijden Club Prime


Maandag: 18.00 – 03.00 uur

Dinsdag: 18.00 – 03.00 uur

Woensdag: 18.00 – 03.00 uur

Donderdag: 18.00 – 03.00 uur

Vrijdag: 18.00 – 05.00 uur

Zaterdag: 18.00 – 05.00 uur

Zondag: 18.00 – 03.00 uur

 

Clubs in Amsterdam: Club Prime, Rembrandtplein 22, 1017 CV Amsterdam - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Amsterdam.

Uitagenda van Club Prime