Grand Café Restaurant 1e Klas

Grand Café Restaurant 1e Klas

(5.0/3)

Stationsplein 15
1012 AB Amsterdam
Restaurant


Het restaurant van Grand Café Restaurant 1e Klas


Als Amsterdam ontwaakt is het vanaf 09.30 uur al gezellig druk in het Café Restaurant. De centraal gelegen locatie is een ideale ontmoetingsplaats voor gasten en treinreizigers die de ochtend productief willen starten.
Tijdens ontbijt, lunch of diner kunt u kiezen uit een gevarieerd aanbod en een uitgebreid assortiment. De menukaart heeft een klassieke inslag, er wordt uitsluitend gewerkt met dagverse producten.
Omdat Grand Café Restaurant 1e klas aan het spoor ligt zijn onze traditionele kelners speciaal getraind op snelheid in combinatie met de beste service. Maar als u de tijd heeft kunt u hier in alle rust genieten van deze bijzondere ambiance en uitstekende kwaliteit.


De keuken van Grand Café Restaurant 1e Klas


Onze keuken is internationaal georiënteerd en we voeren een uitgebreide a la carte kaart met aantrekkelijke menu’s ook voor de vegetariër.
Het restaurant biedt plaats voor ruim 150 gasten. Voor een zakelijk of prive gelegenheid kunt u ook de eetkamer reserveren. Naast de reguliere kaart zijn er ook andere mogelijkheden die wij graag persoonlijk bespreken.


De pub van Grand Café Restaurant 1e Klas


Komt u bij ons liever alleen wat drinken? De 1e klas Pub is een stijlvolle ontmoetingsruimte waar u heerlijk kunt genieten of bijpraten.
De 1e klas Pub is meer dan alleen een ontmoetingsruimte, het is een ideale plek voor al uw georganiseerde bijeenkomsten tot wel 200 gasten voor een staande receptie. Daarnaast kunt u er ook uw bedrijfsfeest of diner organiseren. Ook is dit een ideale plek om te vergaderen in Amsterdam. Natuurlijk kan de inrichting aangepast worden aan kleinere groepen waardoor er nog steeds sprake is van een warme en sfeervolle omgeving.


Dineren in de eetkamer


In deze authentieke wachtkamers gebouwd naar een ontwerp van architecten P.J.H. Cuypers en A.L. van Gendt bevindt zich de Vier Seizoenen 1e Klas Eetkamer uit 1881. Hier kan men terug in de tijd en ervaren hoe het wachten op een trein zich moet hebben voorgedaan een eeuw geleden.
Deze unieke ruimte uit het verleden kunt u nu reserveren voor speciale zowel zakelijke als private gelegenheden, zoals private dining, presentaties, borrels of om te vergaderen in historisch Amsterdam.

Uitagenda van Amsterdam: Grand Café Restaurant 1e Klas, Grand Café Restaurant 1e Klas, 1012 AB Amsterdam - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Amsterdam.

Uitagenda van Grand Café Restaurant 1e Klas