Kevin's Grand Café & Restaurant

Kevin's Grand Café & Restaurant

(5.0/1)

P.C. Hooftlaan 6
3142 GH Maassluis
Restaurant


Onze menukaart en de producten erop zijn met zorg en toewijding samengesteld door onze chef-kok. We hopen dat u ervan zult genieten. Bij ons staan gezelligheid en aandacht voor elkaar centraal, met een breed scala aan heerlijke gerechten van verschillende formaten om samen van te genieten!  
Hoewel u bij ons ook de klassieke 3-gangen kunt bestellen, houden wij ervan om veel verschillende gerechten te proeven. Daarom bieden we u graag waar we zelf het meest van houden: een kaart in tapasstijl, zodat u gedurende de avond van alles kunt proeven! Sharing = caring, en daarom raden we aan om de gerechtjes samen te delen.  
Bij de keuze van onze ingrediënten geven we de voorkeur aan lokale en biologische producten, zodat we op een verantwoorde manier bijdragen aan het welzijn van dieren en het milieu.  
We doen ons best om u een leuke en gezellige dag te bezorgen. Als we u verder nog van dienst kunnen zijn, laat het ons dan weten.

Uitagenda van Maassluis: Kevin's Grand Café & Restaurant, P.C. Hooftlaan 6, 3142 GH Maassluis - Evenementen, hotels, restaurants, cafés, musea, theaters en uitgaanstips van Maassluis.

Uitagenda van Kevin's Grand Café & Restaurant