Square by Gert Blom

Square by Gert Blom

(5.0/3)

Stadionplein 300
1076 CK Amsterdam
Restaurant


Het Stadionplein in Amsterdam Zuid heeft jarenlang bekend gestaan als “het plein tegenover het Olympisch Stadion”. Er is echter een “plek” bijgekomen waar men vanaf nu het Stadionplein ook van gaat kennen, namelijk: Square by Gert Blom. Met name door de ligging van deze locatie (direct aan de ring A10 en met OV voor de deur) en de luxe van een eigen parkeergarage voor 60 auto’s heeft Rotterdammer Gert Blom, bekend van sterrenrestaurant Amarone in Rotterdam, heel bewust gekozen om met Square dé culinaire hotspot van Amsterdam aan het Stadionplein te creëren. Met de komst naar Amsterdam is er weer nieuw leven geblazen in de unieke culinaire vriendschap en samenwerking tussen Gert Blom en zijn leermeester Robert Kranenborg.
“The Library of Robert Kranenborg”, gevestigd op de 1e verdieping van Square, herbergt een schat aan culinaire naslagwerken en unieke recepten.

Restaurants in Amsterdam: Square by Gert Blom, Stadionplein 300, 1076 CK Amsterdam - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants van Amsterdam.

Uitagenda van Square by Gert Blom