Theater de Veste

Theater de Veste

(4.5/2)

Asvest 1
2611 PK Delft
Theaters


Direct naast het hart van de historische binnenstad van Delft ligt het moderne Theater de Veste. De toegangsprijzen van vrijwel al onze voorstellingen in de Rabozaal zijn inclusief een drankje en bewaakte garderobe. Bij jeugdvoorstellingen krijgen kinderen een glas limonade (een drankje voor volwassenen is niet inbegrepen). De evenementen in het B&L Theatercafé zijn exclusief drankje in de toegangsprijs. Theater de Veste heeft speciale voorzieningen voor rolstoelgebruikers en minder validen. In de zaal zijn vier rolstoelplaatsen aanwezig op rij 3 en 4 (aangeven bij uw reservering via de kassa). Slechthorenden of gebruikers van een gehoortoestel kunnen gebruik maken van het infrarood-zendsysteem. U kunt hiervoor een speciale koptelefoon afhalen bij de garderobe.

Het theater biedt een uitstekende locatie voor uw vergadering, voorstelling, receptie of congres in een eigenzinnige setting. Theater de Veste is een modern gebouw met ruime foyers en is daarom geschikt voor talloze zakelijke en/of feestelijke evenementen. Doordat wij gewend zijn in een theatrale omgeving te werken, kunnen wij uw event net die twist geven die het doet uitstijgen boven de evenementen die u bent gewend. Wat mag en kan u van ons verwachten: Intieme theaterzaal, ruime en multifunctionele foyers, moderne theater technische faciliteiten, uitstekende bereikbaarheid en parkeergelegenheid, theatrale uitstraling en sfeer, creatief en deskundig personeel, maatwerk voor uw event en uitstekende contacten met leveranciers, cateraars en artiesten. Uw evenement is niet compleet zonder een hapje of drankje. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring opgebouwd in het cateren van diverse evenementen. Theater de Veste beschikt niet over een eigen restaurant, wel over een (kleine) keuken, maar wij werken nauw samen met een aantal professionele cateraars.

Het voordeel voor u is dat wij op deze manier tegemoet kunnen komen aan al uw wensen, van eenvoudig tot bijzonder en uniek en tegen verschillende prijzen. Wij zoeken graag samen met u naar de beste aanpak voor uw evenement. Voor meer informatie over de verhuurmogelijkheden, prijzen en al uw andere vragen, kunt u contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak met u en laten u met plezier de verschillende zalen en mogelijkheden van Theater de Veste zien.

Theater de Veste, Asvest 1, 2611 PK Delft - Evenementen, uitagenda, uitgaan, uitgids, uitladder, cafés, restaurants en theaters van Delft.

 

Uitagenda van Theater de Veste